Gordijnen esthetisch en functioneel

Gordijnen geven je huis een sfeer, in de woonkamer en de slaapkamers zijn ze onmisbaar.  Ze passen bij elke woonstijl, of u nu kiest voor een klassiek of een moderne interieurinrichting.  Samen met overgordijnen brengen gordijnen een zeer decoratieve waarde aan het interieur.  Al bij de keuze van de stof, adviseren we op gebied van materialen, confectie en ophanging.

Onder de stoffencollecties bieden we betere merken als: De Ploeg, Chivasso, Carlucci, Villa Nova, Jab Anstoetz en Kendix.  

 

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We helpen je de passende materialen, kleuren en afwerking te vinden binnen uw budget en woonstijl. We zoeken samen naar oplossingen  en adviseren graag  naar de vele mogelijkheden aan de hand van demon-straties in de winkel.

MAATWERK  

Ieders project is uniek! We bieden kwaliteit in maatwerk. De confectie van de gordijnen gebeurt door gespecialiseerde ateliers dichtbij huis. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering streven we constant naar een optimaal eindresultaat. 

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Met oog voor detail en uit zorg voor het leveren van profesionneel maatwerk  horen  correcte raamafmetingen en duidelijke afspraken. U ontvangt een gedetailleerde prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie gebeurt door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

We hebben een mooie keuze gordijnstoffen zowel in uni of met print en dat in natuurlijk linnen of in kleurechte polyesters. Je vindt alle stoffen zowel voor gordijnen, vitrages en inbetweens

Gordijnen op maat maken

Dit is ons vak! De confectie biedt vele verschillende afwerkingen. Je kan gordijnen op plooi laten maken ( enkele, dubbele, platte plooien ) of je kan ze laten confectioneren op ringen of op wave. 

We maken ze naar wens door gespecialiseerde naaisters in België.

 

Van zonwerende tot verduisterende gordijnen

Vitrage of inbetweens?

Om precies de gordijnen te vinden die je zoekt, luisteren we naar jullie specifieke verwachtingen.

Voor meer privacy en behoud van daglicht selecteren we een stof uit het breed aanbod aan transparante en semi-transparante inbetween stoffencollecties .

Verduisterende gordijnen

Gevoerde gordijnen met een verduisterende voering zijn 100% verduisterend. Daarnaast zijn ze ook nog geluiddempend en isolerend. Je kan ook kiezen voor een dimout stof of een verduisterende gordijnstof om de kamer te verduisteren.

Ultiem comfort met elektrisch bediende gordijnen

Tegenwoordig kan je ook kiezen voor afstandsbediende gordijnen. Hiervoor zijn er nu gemotoriseerde gordijnrails, bedienbaar via afstandsbediening, domotica, en zelfs via je tablet of smartphone. Als je gordijnen elektrisch zijn,  hangen ze zonder moeite altijd perfect. Zo kan je  programmeren om automatisch de gordjnen te openen en te sluiten op vooraf bepaalde tijden. Dit vanuit uw luie zetel!

Gordijnstoffen

Met transparante stof beperk je de inkijk, met behoud van daglicht. Ze brengen een zachte, gemoedelijke sfeer in uw interieur.  Ook semi-lichtdoorlatende stoffen  kleden de ruimte mooi aan zonder een te dik volume aan stof. U kan kiezen voor  een fluweel of zwaarder linnen voor je overgordijnen.

Confectie

 Met vakkennis kleden we ramen aan voor woonkamers, slaapkamers, kinderkamers en burelen. Voor elk type kamer confectioneren we de gordijnen op maat in de meest passende stoffen. De confectie gebeurt op maat,  naar wens en behoefte. We komen aan huis opmeten voor een stipte maatwerk.

 

Gordijnrails

Onmisbaar zijn  gordijnrails. Voor elk type gordijnen, gaande van lichte  gordijnen tot zware gevoerde overgordijnen hebben we de passende rail of gordijnroede. Wij bieden voor elk type ondergrond, zowel muur- als plafondbevestiging, een decoratief product.

10 + 14 =

Maak een afspraak