Horizontale lamellen, tijdloos modieus

Speel met de lichtinval door de lamellen zachtjes te kantelen en

je creëert een intieme sfeer in huis. Horizontale jaloezieën geven je interieur een sfeervolle en rustige uitstraling. De collectie is een mooie verzameling van verfijnde afwerkingen en kleuren, die perfect passen in vele interieurstijlen.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We helpen je de passende materialen, kleuren en afwerking te vinden binnen uw budget en woonstijl. We zoeken samen naar oplossingen  en adviseren graag  naar de vele mogelijkheden aan de hand van demon-straties in de winkel.

MAATWERK  

Ieders project is uniek! We bieden kwaliteit in maatwerk. De confectie van de gordijnen gebeurt door gespecialiseerde ateliers dichtbij huis. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering streven we constant naar een optimaal eindresultaat. 

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Met oog voor detail en uit zorg voor het leveren van profesionneel maatwerk  horen  correcte raamafmetingen en duidelijke afspraken. U ontvangt een gedetailleerde prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie gebeurt door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

Houten horizontale lamellen op maat 

Door de combinatie van een hoogwaardig materiaal en de natuurlijke uitstraling , bereik je met houten lamellen een fraaie look  en duurzaamheid. Je kiest onder de vele hardhoutskleuren, afwerkingen en lamelbreedtes je unieke stijl in harmonie met je interieur. De houten lamellen zijn 50mm of 70mm breed.

Horizontale jaloezieën worden volledig op maat gemaakt. We verdelen de expertise van Luxaflex, Diaz en Inside blinds.

Aluminium lamellen 

Met aluminum jaloezieën combineer je stijl en functionaliteit. 

De collectie omvat vele kleuren, van pasteltinten tot felle trendy kleuren. De lamelbreedtes zijn: 16mm,25mm en 50mm. Een groot voordeel is dat aluminium raamdecoratie vuil, vet-en vochtbestendig is. 

Met aluminium heb je nog meer bedieningsopties zoals top-down/bottom-up, handgreepbediening Lite-rise en ze kunnen ook via de Frontfix of Tru-fit methode  geïnstalleerd worden.

Elektrisch comfort

Bij grotere raamdecoratie wordt het pakket zwaarder en dan biedt een gemotoriseerde houten jaloezie extra comfort. Daarnaast  is er ook het voordeel dat er bij opgetrokken toestand geen bedieningskoorden te zien zijn. Dit draagt bij tot de strakheid en de uitstraling van uw interieur.  Raambekleding is geautomatiseerd leverbaar met het slimme gemotoriseerde bedieningssysteem Powerview of via Somfy.

We hebben de expertise van Luxaflex, Diaz in huis.

houten jaloeziën, een goede isolator

Hout, 100% natuurproduct, is FSC gecertificieerd. Houten jaloezieën zijn een uitstekende warmte– en lichtregelaar en verhogen het akoestisch comfort in de ruimte. Er bestaat ook een faux-wood lamel voor meer vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. 

aluminium voor draai-en kiepramen

De top down/bottom up  is een perfecte bediening voor draai-en kiepramen omdat  het  in de glaslatten kan bevestigd worden. Door de aluminium jaloezie zowel boven als onderaan te bedienen is dit de ideale manier om je privacy en licht en te regelen.

Montage zonder te boren, Trufit

Met aluminium jaloezieën kan je de lamellen plaatsen op het glas of vlakke kozijnen met behulp van een plakstrip. De bediening gebeurt via handgreep of via tuimelknop op profiel. Dit geldt enkel voor aluminium lamellen 16 en 25mm. Deze installatiemethode is alombekend onder de naam Trufit. 

12 + 15 =

Maak een afspraak