Vouwgordijnen, strak en elegant

Vouwgordijnen passen in elk type interieur en zorgen altijd voor een sfeervol interieur.  Zoals gordijnen zijn vouwgordijnen heel toepasselijk voor woonkamers, slaapkamers en kinderkamers.  De  stof bepaalt of je het louter voor de privacy wilt of om het interieur te beschermen van de zon of om te verduisteren. De confectie gebeurt door gespecialiseerde naaiateliers in België en wordt volledig op maat gemaakt.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We helpen je de passende materialen, kleuren en afwerking te vinden binnen uw budget en woonstijl. We zoeken samen naar oplossingen  en adviseren graag  naar de vele mogelijkheden aan de hand van demon-straties in de winkel.

MAATWERK  

Ieders project is uniek! We bieden kwaliteit in maatwerk. De confectie van de gordijnen gebeurt door gespecialiseerde ateliers dichtbij huis. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering streven we constant naar een optimaal eindresultaat. 

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Met oog voor detail en uit zorg voor het leveren van profesionneel maatwerk  horen  correcte raamafmetingen en duidelijke afspraken. U ontvangt een gedetailleerde prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie gebeurt door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

Decoratieve stoffen voor vouwgordijnen 

Vele interieurstoffen komen in aanmerking voor vouwgordijnen. We bieden een  zorgvuldige selectie van kwalitatieve stoffen in 1m40 tot 3m breed.

We geven advies in de keuze van stoffen zodat ze mooi in de plooi vallen.  

Vouwgordijnen: Ook voor grote ramen

Decoratieve stoffen voor vouwgordijnen 

Vele interieurstoffen komen in aanmerking voor vouwgordijnen. We bieden een  zorgvuldige selectie van kwalitatieve stoffen in 1m40 tot 3m breed.  We geven advies in de keuze van stoffen zodat ze mooi in de plooi vallen.  

Vouwgordijnen voor grote ramen

Om grote ramen aan te kleden met vouwgordijnen, werken we ook samen met Inside blinds. Zo kunnen we vouwgordijnen tot wel 5 meter breed en zes meter hoog maken. Dankzij een gepatenteerd systeem zorgen ze voor een strak, naadloos optimaal resultaat.

Puur gemak met gemotoriseerde vouwgordijnen

Naast de kettingbediening kan je ook kiezen voor betrouwbare gemotoriseerde optreksystemen, bedienbaar via schakelaar, domotica, batterij en zelfs via je tablet of smartphone.  De 220 V motor zit onzichtbaar ingewerkt in het draagprofiel.

Geen ketting meer in het zicht maar ook vooral een pluspunt voor de  kindveiligheid.

 

14 + 3 =

Maak een afspraak