Rolgordijnen, praktisch en veelzijdig

Het rolgordijn blijft een klassieker in het interieur. Het past namelijk in ieders interieur, of je nu een modern, scandinavisch of een landelijk interieur hebt. Het assortiment bestaat uit talloze functionele en unieke stoffen, waarbij extra aandacht wordt gegeven aan textuurrijke, energiebesparende en ook bredere stoffen voor grote ramen.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We helpen je de passende materialen, kleuren en afwerking te vinden binnen uw budget en woonstijl. We zoeken samen naar oplossingen  en adviseren graag  naar de vele mogelijkheden aan de hand van demon-straties in de winkel.

MAATWERK  

Ieders project is uniek! We bieden kwaliteit in maatwerk. De confectie van de gordijnen gebeurt door gespecialiseerde ateliers dichtbij huis. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering streven we constant naar een optimaal eindresultaat. 

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Met oog voor detail en uit zorg voor het leveren van profesionneel maatwerk  horen  correcte raamafmetingen en duidelijke afspraken. U ontvangt een gedetailleerde prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie gebeurt door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

Rolgordijnen, lichtdoorlatend en verduisterend 

Het assortiment aan  rolgordijndoeken laat toe om rolgordijnen te kiezen voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo kan u een transparant rolgordijn kiezen indien u maximale lichtinval wenst of eerder een verduisterend rolgordijn voor uw slaapkamer.

Duo rolgordijnen

Heb je graag de prachtige diffuus lichtinval van lamellen in combinatie van de voordelen van rolgordijnen? Dan zijn duo rolgordijnen de ideale oplossing. Dat komt door de twee lagen horizontale banen, de doorzichtige en ondoorzichtige banen die over elkaar heen schuiven. In één uitvoering bereik je privacy , uitzicht en semi-verduistering. De afwerking kan gekozen worden zowel met als zonder cassette.

Elektrische rolgordijnen voor een langere levensduur.

Kiezen voor gemotoriseerde rolgordijnen, is kiezen voor comfort. U kan kiezen voor bediening via wandschakelaar,  afstandsbediening of domotica. Bij elektrische bediening   kan de aansturing van 4 rolgordijnen  gebeuren door één druk op de knop om alle rolgordijnen op de gewenste positie te  brengen. Indien er geen elektrische voorziening is, dan bestaan er batterij oplossingen. 

Rolgordijnen in screendoek

Een  screen rolgordijn is ideaal voor grote glasraampartijen.  Je kunt gerust een groot raamoppervlakte naadloos bedekken. Het heeft ook uitstekende zonwerende eigenschappen. Deze screen stoffen zijn energiebesparend, afwasbaar en vuilwerend, Uiterst geschikt voor keukens en badkamers.

Verduisterende rolgordijnen voor Velux

Rolgordijnen  zijn erg geschikt voor dakramen. De meest populaire rolgordijnen zijn de verduisterings-gordijnen voor Velux binnendakramen. De verduisterende stof is volledig ingesloten in zijprofielen waardoor er geen lichtkieren meer ziet.  Het is ideaal voor slaapkamers. 

Bevestigingssystemen

Er zijn  tal van opties om rolgordijnen te bevestigen, afhankelijk van situatie en voorkeur. Naast al deze bevestigingsmogelijkheden zijn er heel wat systemen die helpen bij speciale toepassingen. O.a. klemsteunen voor draaikiepramen, spankabels, montageprofiel voor het makkelijk monteren, contra rollend, easy-link, easy-lift, cassetteafwerking,…

4 + 11 =

Maak een afspraak