Plisségordijnen, elegant en praktisch

Plisségordijnen of duette gordijnen, aan u de keuze! Beide filteren op een subtiele wijze het daglicht. Ze zijn origineel omwille van hun zuivere look en elegant design. Naast het esthetisch aspect is er ook een praktisch voordeel door de beperkte pakketgrootte en het smal bovenprofiel. Door de kleine profielen wordt er weinig plaats ingenomen,  wat zeer wenselijk is bij montage in raamkader .  Plissé stoffen bestaan er in veel verschillende varianten. Het meest kenmerkende aan deze stoffen zijn de vaste plooien. Deze polyvalente zonwering wordt op maat gemaakt.

 
 

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We helpen je de passende materialen, kleuren en afwerking te vinden binnen uw budget en woonstijl. We zoeken samen naar oplossingen  en adviseren graag  naar de vele mogelijkheden aan de hand van demon-straties in de winkel.

MAATWERK  

Ieders project is uniek! We bieden kwaliteit in maatwerk. De confectie van de gordijnen gebeurt door gespecialiseerde ateliers dichtbij huis. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering streven we constant naar een optimaal eindresultaat. 

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Met oog voor detail en uit zorg voor het leveren van profesionneel maatwerk  horen  correcte raamafmetingen en duidelijke afspraken. U ontvangt een gedetailleerde prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie gebeurt door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

Plisségordijnen: Ideaal voor grote en speciale raamvormen

 

Door de kleine profielen zijn plisségordijnen uiterst geschikt voor montage in het raamkader. Ook bij gecompliceerde raamvormen en koepels is dit type gordijn het meest aangewezen. De plisséstoffen worden verwerkt voor vele configuraties zoals ramen in cirkel, halve cirkels of driehoeksvormen.

 
 

Kies je voor plisségordijnen of duettegordijnen?

Plisségorgdijnen bepalen mee de sfeer in je kamer!

Plisségordijnen zijn geschikt voor alle type ramen in alle formaten. Gemakkelijk te plaatsen, zelfs zonder gaten te boren! Ook de bedieningmogelijkheden zijn zeer uitgebreid en verschillend. Wij helpen jouw altijd met de juiste keuze te maken. Al onze plisségordijnen zijn op maat gemaakt!

Duette gordijn, fraai en energiebesparend 

Duette gordijnen is een hoogwaardiger plisségordijn met een bijzondere  honingraatstructuur. De dubbele gelaagdheid van de stof zorgt ervoor dat de typische koordjes niet langer zichtbaar zijn in de stof en zorgen ook voor een betere isolatie. De stoffen bestaan in de 3 transparantieopties voor een optimale lichtregulering .

Bedieningsmogelijkheden

 

In de bedieningsopties bestaat er ook een systeem met voorgespannen koorden, dat toelaat om koordloos via een  bedieningshandgreepje de positie van de jaloezie te veranderen ( lite-rise , LuxaflexDit maakt de bediening van kleine systemen zeer handig. Of kan je het ook met een oprolbaar smartcord touwsysteem bedienen ( Luxaflex )

Je kan ook kiezen voor een bediening op basis van batterij of vol elektrisch bedienen. Neem zeker contact met ons op als je hier vragen over hebt. Wij helpen jouw met je keuze en werken steeds op maat.

Top down / Bottom up

Standaard plooit het gordijn zich open van boven naar beneden. Het uitvouwen met ‘bottom up’ kan ook open gevouwen worden van beneden naar boven. Een top down/bottom up plissé gordijn kan van beide zijden open. Kortom een mooi veelzijdige lichtregeling.

Duette gordijnen

Duette plooigordijnen werken energiebesparend, isolerend en geluidsdempend. Dankzij de dubbele stof wordt zonlicht optimaal tegengehouden. Dat zorgt ervoor dat het in de zomermaanden in huis aanzienlijk minder snel opwarmt, terwijl in de winter de warmte zo goed mogelijk binnen de muren blijft. 

Dag- & Nachtsituatie

Het is mogelijk om twee stofkwaliteiten in één plissé gordijn te combineren. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie creëren door middel van transparante en verduisterende stoffen. Dit is ideaal voor kinderkamers en slaapkamers

Maak een afspraak