Verticale lamellen, elegant en functioneel

Door het kantelen van de verticale lamellen bepaal je zelf gemakkelijk de lichtinval en sfeer. Het is een stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen zowel in een woon-als werkomgeving. Verticale jaloezieën creëren het perfecte evenwicht tussen licht, privacy en stijl.

 
 

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We helpen je de passende materialen, kleuren en afwerking te vinden binnen uw budget en woonstijl. We zoeken samen naar oplossingen  en adviseren graag  naar de vele mogelijkheden aan de hand van demon-straties in de winkel.

MAATWERK  

Ieders project is uniek! We bieden kwaliteit in maatwerk. De confectie van de gordijnen gebeurt door gespecialiseerde ateliers dichtbij huis. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering streven we constant naar een optimaal eindresultaat. 

OPMETEN BIJ U THUIS

Na winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Met oog voor detail en uit zorg voor het leveren van profesionneel maatwerk  horen  correcte raamafmetingen en duidelijke afspraken. U ontvangt een gedetailleerde prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie gebeurt door een plaatser in eigen dienst.

 ADVIES IN DE WINKEL 

Ons team staat klaar om u bij te staan in uw interieurproject, klein of groot. We luisteren naar uw wensen en we vinden de passende materialen, kleuren en afwerking binnen uw budget.

MAATWERK  

Gespecialiseerde ateliers werken aan de confectie van de gordijnen. Samen met betrouwbare fabrikanten in de zonwering garanderen we een persoonlijke en optimaal eindresultaat.  Ieders project is uniek!

OPMETEN BIJ U THUIS

Na uw winkelbezoek komen we aan huis opmeten. Dit zorgt voor een correcte prijsofferte, plaatsing inclusief. De installatie wordt met veel zorg uitgevoerd door een plaatser in eigen dienst.

Verticale lamellen: Perfecte oplossing, ook voor grote ramen

Voor grote raampartijen zijn verticale jaloezieën ideaal. Met één railsysteem kan je tot 6 meter lange en 4 meter hoge ramen en raam-deurcombinaties aankleden. Bovendien kan je ze ook bij heel uiteenlopende raamvormen gebruiken

Materialen en lamelbreedtes

Tegenwoordig kan je met de juiste materiaalkeuze een elegant en chique geheel creëren. Het aanbod is het grootst in textiel.

De collectie omvat ook screenlamellen en kunstoflamellen.

De op maat gemaakte verticale lamellen bestaan in breedtes: 89mm, 127mm en extra brede 250mm.

Puur gebruiksgemak

U hangt ze mooi aan de binnenkant van een raamkozijn. Via een bedieningsketting of koord regelt u de hoeveelheid licht. Ben je er op uitgekeken, lamellen vervangen, en klaar! 

Het railsysteem kunt u gewoon opnieuw gebruiken.

 

Maak een afspraak